Openingsfeest!

Op zaterdag 1 juni vieren we dat Boschgaard eindelijk klaar is! We hebben open huis, met muziek en allerlei leuke activiteiten. Kom je binnen kijken en met ons proosten en highfiven?

En natuurlijk is dit ook de opening van de buurttruimtes. Kom kijken en meedenken over wat we daar allemaal kunnen gaan doen met zijn allen!

11:00 – officiĆ«le opening. We gaan een feestelijke optocht door de buurt lopen, loop je mee? Wees dan op tijd!
13:00 tot 17:00 – open huis met o.a. rondleidingen, een expositie met foto’s van ons proces, weggeefwinkel met allerlei materialen die we over hebben, silent disco, schminken en een photo booth!

En mocht je nou graag een kadootje meenemen naar onze houswarming, dan hebben we daar wel een idee voor! We zijn namelijk volop bezig om ons groene dak aan te leggen, en kunnen daar nog veel planten voor gebruiken. We hebben een plantenlijst gehad van onze tuinarchitect, van planten die het goed doen op ons dak. Dus heb je een van deze planten in je tuin, dan krijgen we daar graag een stekje van! (En heb je geen tuin maar wil je ons toch graag wat geven (maar voel je vooral niet verplicht), dan liever geen planten van reguliere tuincentra. Hier kun je vinden waar je planten kunt kopen die zijn gekweekt zonder gif.)