Wonen in Boschgaard

Er zijn nog een aantal (toekomstige) woningen vrij in het project, dus er is nog ruimte voor een aantal nieuwe Boschgaarders. Wij zijn een groep dwarsdenkers van alle leeftijden, die grootse idealen hebben maar toch met beide benen op de grond staan. Pas je daar tussen? Meld je dan vooral aan!

De woningen moeten wel nog gebouwd worden, en daar gaan we zelf ook een hoop in doen (samen met de aannemer). Hoe tof is het om straks aan je eigen woning mee te bouwen?
We zoeken dan ook mensen die het komende jaar dit avontuur met ons aan willen gaan en de handen uit de mouwen willen steken! Hou er rekening mee dat je daar zeker één dag per week aan zal besteden, plus nog een aantal (online/offline) vergadermomenten.

Op dit moment zoeken we nog een gezin voor een van de gezinswoningen. We zoeken hiervoor een gezin dat uit maximaal 4 mensen bestaat (volwassenen + kinderen).

Alle woningen worden vrij compact, dus hou daar rekening mee. Als je nieuwsgierig bent, kun je alvast naar de voorlopige plattegrond kijken!

Om je aan te melden volg je de volgende 3 stappen:

  • STAP 1
    We hebben een beeld geschetst van wat het inhoudt om je aan te sluiten bij Boschgaard en er straks te wonen. Lees dat even door en kijk of het wat voor jou is. Is dat zo? Tof, door naar Stap 2!

  • STAP 2
    Vul onze lijst met praktische vragen in.

  • STAP 3
    Stuur ons een e-mail waarin je vertelt waarom je graag in Boschgaard wil wonen. We hebben wat thema’s op een rijtje gezet die belangrijk zijn voor Boschgaard, die zou je kunnen gebruiken als leidraad voor je mail. In dit document vind je ook het e-mailadres waar je mail naartoe mag!

LET OP: alleen als we de vragenlijst én een motivatiebrief binnen hebben kunnen we je aanmelding in behandeling nemen.

EN DAN?

Als we weer een nieuwe kennismakingsronde starten, gaat werkgroep Ledenwerving alle aanmeldingen doornemen en kijken wie er het beste bij de groep past. We laten altijd even wat weten, maar omdat we allemaal erg druk zijn met het project kan het even duren voor je een reactie ontvangt.
Als we een match zien tussen jou en Boschgaard nodigen we je uit om kennis te maken met de groep, door een aantal keer mee te komen klussen. Als iedereen elkaar heeft ontmoet en het nog steeds ziet zitten wordt je toegevoegd aan de groep! Hier kan even wat tijd overheen gaan omdat het nou eenmaal lastig is om gaatjes te vinden in drukke agenda’s om kennismakingsmomenten te regelen, maar we proberen dit proces zo kort mogelijk te houden.