wonen in boschgaard

Er zijn nog een aantal (toekomstige) woningen vrij in het project, dus er is nog ruimte voor een aantal nieuwe Boschgaarders. Wij zijn een groep dwarsdenkers van alle leeftijden, die grootse idealen hebben maar toch met beide benen op de grond staan. Pas je daar tussen? Meld je dan vooral aan. Doe dat uiterlijk 16 oktober, want daarna gaan we alle aanmeldingen doornemen!

Hou wel in gedachte dat de woningen nog gebouwd moeten worden, en dat wij daar een hoop zelf in gaan doen. We zoeken dus mensen die de komende twee jaar dit avontuur met ons aan willen gaan en de handen uit de mouwen willen steken! Hou er dus rekening mee dat je daar zeker één dag per week zal besteden, plus nog een aantal (online) vergadermomenten.

Op dit moment zoeken we vooral naar (kleine) gezinnen, in welke samenstelling dan ook. En we hebben ook nog ruimte in een aantal eenpersoons-woningen. Verder zijn we momenteel nog een vrij witte groep, en dat zouden we graag anders zien.

Alle woningen worden vrij compact, dus hou daar rekening mee. Als je nieuwsgierig bent, kun je alvast naar de voorlopige plattegrond kijken!

Om je aan te melden volg je de volgende 3 stappen:

Stap 1

We hebben een beeld geschetst van wat het inhoudt om je aan te sluiten bij Boschgaard en er straks te wonen. Lees dat even door en kijk of het wat voor jou is! Is dat zo? Tof, door naar Stap 2!

Stap 2

Vul onze lijst met praktische vragen in.

Stap 3

We hebben een aantal thema’s op een rijtje gezet die belangrijk zijn voor Boschgaard, die zou je kunnen gebruiken als leidraad voor je mail. Hierin vind je ook het e-mail adres waar je mail naar toe mag.

LET OP: alleen als we de vragenlijst én een motivatiebrief binnen hebben kunnen we je aanmelding in behandeling nemen. We laten altijd even iets weten, maar het kan even duren, omdat we het allemaal druk hebben met het project. Vanwege de coronamaatregelen duurt ook ons kennismakingsproces langer dan we graag zouden willen. Dus hou er rekening mee dat het even kan duren voor je zekerheid hebt.

Een vraag die we nog kregen
-Wat gaat het kosten?
Weten we nog niet precies, omdat dat nog afhankelijk is van de bouwkosten. Wel kunnen we zeggen dat we binnen de grenzen van de sociale huur vallen, en dat de mogelijkheid van huursubsidie er is.