wonen in boschgaard

Wil je je aanmelden als bewoner bij Boschgaard? Gezellig! Wij zijn een groep dwarsdenkers van alle leeftijden, die grootse idealen hebben maar toch met beide benen op de grond staan. Pas je daar tussen? Meld je dan vooral aan!

Voor nu gaan we specifiek op zoek naar bewoners voor Unit 1 en 2. Deze twee woningen horen bij een van de twee woongroepen binnen Boschgaard. De woningen zelf zijn vrij compact, respectievelijk 36 en 37 m2, verdeeld over twee verdiepingen. Maar naast je privé woning met douche, toilet en keukentje kun je dus ook gebruik maken van de grote gemeenschappelijke woonkamer met keuken, en het gedeelde badhuis. Hier de voorlopige plattegrond, voor als je nieuwsgierig bent.

De planning is dat de woningen eind 2022 klaar zijn, en omdat we als Boschgaarders zelf gaan meebouwen aan onze woningen, zijn we op zoek naar aanpakkers. Vind je het tof om de komende twee jaar mee te bouwen aan je eigen woning en de rest van het pand, en heb je voldoende tijd en energie om hier in te steken? Hou er rekening mee dat je hiervoor zeker één dag per week in Den Bosch aan de slag gaat, en er daarnaast ook een aantal (online) vergadermomenten bij komen. 

Om je aan te melden volg je de volgende 3 stappen:

Stap 1
Download deze informatiefolder en beoordeel of Boschgaard iets voor jou is. Is dat zo? Tof, door naar Stap 2!

Stap 2
Vul deze lijst met praktische vragen in.

Stap 3
Stuur ons een e-mail waarin je vertelt waarom je graag in Boschgaard wil wonen. In deze pdf geven we aan welke onderwerpen we graag terugzien in je mail, lees die dus eerst even door. Hier vind je ook het e-mail adres waar je mail naar toe mag.

Deadline: 6 december
Na die datum gaan we alle aanmeldingen die op dat moment binnen zijn doornemen. Let op: alleen als we de vragenlijst én een motivatiebrief binnen hebben kunnen we je aanmelding in behandeling nemen.
Daarna maken we een selectie en nodigen we een aantal mensen uit voor een kennismakingsmoment. We laten altijd even iets weten, maar het kan even duren, omdat we het allemaal druk hebben met het project.

Een vraag die we nog kregen
-Wat gaat het kosten?
Weten we nog niet precies, omdat dat nog afhankelijk is van de bouwkosten. Wel kunnen we zeggen dat we binnen de grenzen van de sociale huur vallen, en dat de mogelijkheid van huursubsidie er is.