Klussen met de buurt

Boschgaard is een project dat door heel veel mensen mogelijk wordt gemaakt en dat straks ook gebruikt kan gaan worden door buurtbewoners. Daarom lijkt het ons leuk om de buurt nu al bij Boschgaard te betrekken! Het zou leuk zijn als mensen uit de buurt (of daar buiten) een keertje mee komen klussen. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we samen alvast bedenken wat er in de buurtruimtes allemaal georganiseerd kan gaan worden. Daarom organiseren we een aantal dagen waarop we de buurt Boschgaard alvast laten zien/ervaren. We geven op zo’n dag eerst een rondleiding, en gaan daarna lekker samen klussen!

Op deze data organiseren we de rondleidingen/meeklusdagen voor de buurt:

• zaterdag 22 april
• zondag 7 mei
• zaterdag 20 mei (Landelijke GemeenschappelijkWonenDag)
• zaterdag 27 mei
• zondag 2 juli

Vind je het leuk om hier een keer bij te zijn? Vul dan dit formulier even in, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening kunnen houden.

Als het gebouw klaar is organiseren we zeker ook een rondleiding voor mensen die niet kunnen komen klussen. Op dit moment hebben we echter alle tijd (en handen) nodig om het gebouw af te krijgen en kunnen we dus helaas geen losse rondleidingen geven voor buurtbewoners.

Lekker samen klussen! Foto © Marcel Krijgsman