KLUSFEST!

Deze zomer organiseren we KLUSFEST! Tijdens de bouwvak (24 juli t/m 13 augustus) gaan we met zoveel mogelijk mensen klussen, om de eindsprint in te zetten en lekker veel gedaan te krijgen!

Er zal vanalles te doen zijn: wandjes bouwen, tegelen, leemstucen, schilderen, kitten, sjouwen, zagen, aftimmeren en alles wat je maar kan bedenken wat er nog moet gebeuren om Boschgaard af te maken. En omdat je met meer mensen nu eenmaal sneller meters maakt hopen we dat veel mensen ons komen helpen!

Wij zorgen dat er materiaal is en dat je mee kan eten als je wil. En zoals het een festival betaamt is er ook een festivalcamping: je kan je tentje opzetten op de Graafse Akker. En ‘s avonds maken we het gewoon gezellig met een kampvuurtje, een spelletjesavond of met live muziek! Een beetje zoals vroeger hutten bouwen op kamp, maar dan voor grote mensen. 🙂

Dus heb je zin om gezellig mee te klussen en er een klusvakantie van te maken? Meld je dan aan via dit formulier, dan weten wij met hoeveel mensen we rekening kunnen houden. Je kan zoveel dagen meedoen als je wil, dus ook als je maar een dagje over hebt ben je zeer welkom!

Wanneer: 24 juli t/m 13 augustus
Waar: Boschgaard, Mgr. van Roosmalenplein 19C in Den Bosch
Wie: iedereen die het leuk vindt om mee te helpen, kluservaring is niet noodzakelijk!

Groep mensen aan het werk op de Graafse Akker.
Foto © Marcel Krijgsman
Foto © Marcel Krijgsman